Advies over gebruik internet

Internet wordt een steeds belangrijker kanaal voor de consument. Meer en meer worden bedrijven online bezocht, onder andere via de bekende zoekmachines (vooral Google), en worden meer artikelen verkocht via het internet.  

Be E Business heeft de expertise in huis om u als ZZP/MKB advies te geven hoe u zichzelf kunt profileren op internet en zodoende voldoet aan de eisen en wensen van de bezoekers. Wij verkopen geen toeters en bellen maar een goed en degelijk advies.  

Wat bieden wij

Nieuwe website

Wij ontwikkelen een nieuwe website waarmee je gegarandeerd jouw bezoekers kunt voorzien van de juiste informatie. Wij stemmen de website af op jouw bedrijfsgegevens zoals het logo en de kleurstelling. Zodra de website live is krijg je een uitleg zodat je in de toekomst zelf content kunt plaatsen.

Wij maken gebruik van open Source pakketten (Joomla). Deze pakketten zijn gratis te downloaden en dit geldt ook voor de meeste componenten. Voor meer informatie lees de uitleg over CMS. Wij berekenen alleen kosten voor projectmanagement, design en de installatie. Onze tarieven kunnen zodoende scherp concurrerend blijven. Het projectmanagement is noodzakelijk om samen te weten wat, wanneer en hoe de website wordt opgeleverd. Beide partijen hebben verwachtingen en dit moet worden waargemaakt.

Wij bieden tegen een scherp tarief al een nieuwe website.

Onderhoud website
Vindbaarheid Google
Social Media

Praktisch advies websites en social media

Zomaar een nieuwe website maken met wat informatie, wat tweets of Facebook berichten de lucht ingooien is niet de manier om uw klanten te binden. Om meer bezoekers op uw pagina's te krijgen is het wel noodzakelijk een plan te maken. Wij bieden u praktisch advies over het gebruik van uw website, twitter, facebook etc. Misschien zelfs met Youtube, gebruikers kijken graag naar een video. Een beeld zegt namelijk meer dan 1000 woorden.